Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Uthyrning av stallplats och hästtransport


Stallplats

 Vi har stallplatser för uthyrning både för uppstallning på långtid och under kortare perioder! Som uppstallad hos oss har du möjlighet att nyttja alla våra lokaler, uppvärmda sadelkammare och ändamålsenliga ridbanor inomhus och utomhus i fin miljö. Hör av dig till oss via e-post This is a mailto link för förfrågan så hjälper vi till med prisuppgifter och mer information för dig och din häst! Hos oss ser vi till att ni trivs!

Hästtransport

Vansbro Ryttarsällskap har hästtransport till uthyrning. Det är en Boj Bravo 216 EH årsmodell 2007. Den är extra hög, 2,40 meter, och bred, 1,70 meter. Alla mått invändigt.

Totalvikten på släpet är 1500 kg och maxlasten 740 kg. Detta betyder att om du har B-körkort får din bil max ha 2000 kg totalvikt och måste ha minst 1500 kg släpvagnsvikt. Din bils tjänstevikt får inte heller understiga 1500 kg.

Om du har BE-körkort får bruttovikten på släpet ej överstiga bilens släpvagnsvikt. (Bruttovikt=tjänstevikt+last för tillfället).

Transporten får endast användas till att transportera hästar i och hyrs endast ut till medlemmar. Betalningen erläggs i förväg varvid nyckel kvitteras ut. Vintertid är släpet försett med dubbdäck.

 

Logi 

Är Ni på genomresa i Sverige? Om Ni söker nattlig vila är Ni välkomna till Vansbro Ryttarsällskap.

Vi erbjuder både Er och resenären där bak i transporten säng respektive box. Rummen i förläggningen finns att tillgå samt box i tävlingsstallet. Stallet är ett kallstall med gjuten sula och boxen är uppströdd med torv, spån eller halm.

Priset är 250 kr per person och natt och 150 kr per box och natt. Tillgång till kök för självhushåll finns.

 

 

 

Uppdaterad: 09 FEB 2017 20:00 Skribent: Ewa Wik

 

 

 

Bildresultat för sveden trä

 

 Dalafloda Trägolva

 

 

 

Bildresultat för Metrona AB

 

 

 

 

 

 

 

Bildresultat för byggshopen vansbro

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildresultat för Sadeldoktorn AB

 

 

 

Bildresultat för modebacka

 

 

 

 

 

 agria

 

 Flottaren

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Vansbro RS - Ridsport
Uppsälje 75
78051 Dala-järna

Kontakt:
Tel: 028114161
Fax: 028114161
E-post: This is a mailto link

Se all info